Program

Vi är en anrik skola med ena foten i framtiden – din framtid. Hos oss möter traditioner morgondagens teknik. Vi erbjuder klassiska högskoleförberedande utbildningar – med tillval som ger dig unika möjligheter att kombinera teori med fältarbete.

I våra utbildningar samarbetar vi med företag, universitet och organisationer. Våra lärare har det extra engagemanget och är uppdaterade med det senaste vilket ger dig ett lärande på riktigt.

Lär dig på resande fot

I våra program får du möjlighet att möta verkligheten utanför skolans väggar – på studieresor, fältövningar och läger. I några av våra utbildningar åker vi till norska fjällen för att träna gruppdynamik och ledarskap och även för att studera ekologi och geologi. 

Stora valmöjligheter

Du som elev har stora valmöjligheter inom programmen med tillval och fördjupningar i allt från språk och matematik till entreprenörskap och programmering.

Är du intresserad av Olympiaskolan?

Välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret längre ner. När vi fått din anmälan skickar vi aktuell information kring skolan eller event. Skicka så hörs vi av!