Elev

När du går hos oss på Olympiaskolan får du mer än undervisning. Vi vill att du ska lyckas. Därför finns flera olika yrkeskategorier hos oss som ger dig hjälp och stöd om du behöver det. Du kan även påverka din skolgång genom att engagera dig i vår elevkår.

Följ Malin en dag på Olympiaskolan

Starta företag – lär för framtiden

Har du en affärsidé du tror på? Då kan du starta ett UF-företag hos oss. Du utvecklar din samarbets- och organisationsförmåga, vidgar ditt kontaktnät och kanske är det här du börjar din yrkeskarriär. Du lär dig också att driva företag på ett hållbart sätt.

Aktivt engagemang

Vår Amnestygrupp och den årliga ”Framtidsjakten” är exempel på hur du genom ett aktivt engagemang kan göra stor skillnad.

Hållbara Olympia

Vi har en hållbarhetsgrupp för dig som brinner för det här med hållbarhet. Vi tror att vi kan påverka vår värld till det bättre. Hur då? Ja, det får du hjälpa oss med. Vi ses!

En kropp som mår bra pluggar bättre

Visst mår man bra av att röra sig? Hoppa upp från skolbänken och aktivera kropp och sinne! På flera av våra program finns möjlighet att välja en profil som kombinerar din högskoleförberedande utbildning med fysiska utmaningar. Eller varför inte ingå i skolans egen idrottsförening. Hållbarhet gäller också dig!